Skunklaboratorium afsløret i Odsherred

Politiet afslørede mandag formiddag et fuldt udstyret skunklaboratorium med planter på en ejendom i Nørre Asmindrup i Odsherred.

Det var et tip, som fik politiet til at køre til stedet, hvor der blev truffet en 20-årig mand hjemme.

I en staldbygning markerede narkohundene for lugt af skunk. Bygningen var isoleret og vinduerne blændet af som det ofte ses ved skunklaboratorier. Betjentene skaffede sig adgang til den låste bygning, hvor der blev fundet stiklinger af hampplanter, som blev dyrket under sollyslamper.

På førstesalen af staldbygningen var et stort fuldt udstyret skunklaboratorium, hvor der blev fundet skunkplanter.

Ved ransagningen blev der i alt fundet 72 cannabisplanter og 3049 gram færdig produceret skunk.

Mistanken om hashproduktion var rettet mod en 50-årig mand, som var tilmeldt på adressen. Politiet ringede til manden og sigtede ham for at overtræde lov om euforiserende stoffer med henblik på videresalg.

Alle hashplanterne og udstyret til skunklaboratoriet blev beslaglagt og taget med af politiet.

Politiets efterforskning af sagen pegede desuden på, at der blev stjålet strøm i forbindelse med skunkproduktionen. El-selskabet blev tilkaldt til at undersøge sagen, hvilket bekræftede mistanken. Der var nemlig trukket et kabel til staldbygningen, som gik uden om el-måleren.

El-selskabet laver nu en rapport og en beregning på, hvor mange kWh strøm, som ejeren af ejendommen er mistænkt for at have stjålet. Han vil i den forbindelse blive præsenteret for et ikke ubetydeligt erstatningskrav. Den 50-årige mand vil, ifølge politiet, høre mere i sin sag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.