28. april 2024

Stillingen som ny flyvepladsleder for Lolland-Falster Airport er nu blevet besat. Ny mand i stolen bliver Hans Mouszynski.

Hans er bl.a. uddannet som AFIS-operatør (“Aerodrome Flight Information Service”) og har mange års ledelseserfaring fra Narsarsuaq Airport på Grønland.

Formanden for flyvepladsens bestyrelse Hans Ole Sørensen glæder sig over ansættelsen af den nye flyvepladsleder:

– Det har været vigtigt for os at finde en leder, som ikke bare kan stå for den daglige drift, men som også kan leve op til vores ambitioner om en fortsat udvikling af flyvepladsen. Flyvepladsen spiller allerede i dag en vigtig rolle. Den er et vigtigt ben i regionens infrastruktur, og betydningen bliver ikke mindre i årene, der kommer. Med de kommende byggerier af en ny Storstrømsbro og Femern-forbindelse er det et stort aktiv at kunne lande midt i det hele. Det giver trafik, og det giver muligheder for vækst, som vi skal forfølge, siger Hans Ole Sørensen.

Ansættelsen af den nye flyvepladsleder betyder dog samtidigt også et farvel til Bøje Hansen, som går på pension efter imponerende mere end 40 år i spidsen for Lolland-Falster Airport:

– Samtidig med, at vi glæder os over ansættelsen af den nye leder, så må jeg tilstå, at det også bliver et vemodigt farvel til Bøje Hansen, som for mange af os er indbegrebet af vores flyveplads. På bestyrelsens og Lolland og Guldborgsund kommuner, skal der lyde en stor tak til Bøje for hans mangeårige arbejde for at sikre flyvningen til og fra Lolland-Falster, slutter Hans Ole Sørensen.

Hans Mouszynski tiltræder stillingen 1. januar 2016. Hans er 42 år og er sammen med sin kone og to børn ved at flytte fra Grønland til Danmark. Bøje Hansen går på pension med udgangen af januar måned 2016.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.