16. juni 2024

Den nye Frederiksværk Skole. Foto: Halsnæs Kommune.

I januar flyttede elever og lærer ind på den nye Frederiksværk Skole i Enghaven i Frederiksværk. Nu er skolen nomineret til prisen for årets skolebyggeri.

Prisen uddeles af videnscentret Nohrcon, som rådgiver om udbud og byggeri. Alle har kunnet indstille forslag til prisen, som uddeles af videnscentret Nohrcon, der rådgiver om udbud og byggeri. Et eksternt dommerpanel har derefter udvalgt fem projekter, som nu sættes til offentlig afstemning – blandt dem Frederiksværk Skole. Projektet, der har fået flest stemmer, vinder prisen.

Et fantastisk byggeri

Borgmester i Halsnæs Kommune, Steffen Jensen, er selv begejstret for byggeriet af Frederiksværk Skole. Han glæder sig derfor over nomineringen, som ifølge ham er helt fortjent.  

-Fra ende til anden er Frederiksværk Skole et fantastisk byggeri: Der er plads til leg og læring samtidig med, at skolens kvadratmetre bliver brugt klogt. Ude- og indearealer er tænkt godt sammen, byggematerialerne er klimavenlige, og så er det et hus, som kan bruges af både store og små – også når klokken har ringet ud. Så på sin vis synes jeg allerede, at Halsnæs er en vinder ved, at vi fik bygget den nye skole. Men det kunne da være fantastisk, hvis vi også vandt prisen for årets skolebyggeri, og derfor skal jeg gerne opfordre til, at man giver sin mening til kende ved at stemme på et af de fem nominerede projekter, siger Steffen Jensen.

Det er alene op til den åbne afstemning, hvilket af de fem nominerede projekter der bliver kåret som vinder af årets skolebyggeri. 

Afstemningen løber til og med 26. juni. Vinderen kåres i midten af august.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.