Politiet tog bilen fra narkobilist

Arkivfoto: Rolf Larsen

I går eftermiddag standsede en politipatrulje en personbil på Ølbyvej i Køge for at lave en rutinemæssig kontrol af fører og køretøjet, da et kig i politiets register viste, at ejeren af bilen ikke havde noget kørekort.

Bag rattet i bilen sad netop bilejeren – en 31-årig mand fra Strøby – som ganske korrekt ikke havde noget kørekort. Det havde han fået frakendt ham tidligere, så han blev sigtet for den overtrædelse af færdselsloven. Han var desuden mistænkt for at køre i bilen i narkotikapåvirket tilstand, hvorfor han også blev sigtet for narkokørsel og kortvarigt var anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Politiet kunne konstatere, at det nu var sjette gang inden for de seneste tre år, at han blev afsløret i at køre bil trods manglende kørekort, hvorfor politiet beslaglagde bilen med henblik på senere konfiskation.

Den 31-årige hører nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret, og når sagen skal afgøres i retten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.