Politiet indfører visitationszone ved FCK – Brügge kampen
Vold og hærværk i forbindelse med fodboldkampe får nu Københavns Politi til at indføre midlertidig visitationszone i forbindelse med tirsdagens fodboldkamp mellem FC København og belgiske Club Bügge i Parken.

Københavns Politi og Københavns Vestegns Politi har i den seneste tid konstateret en optrapning i forholdet mellem tilhængere af Brøndby IF og FC København og der har været flere tilfælde med vold og hærværk, ligesom det er konstateret, at brugen af slagvåben og lignende er i stigning, oplyser politiet i en pressemeddelelse. På tirsdag skal FC København møde Club Brügge i Parken. Tilhængerne af Club Brügge har også en historik med voldelige optøjer, derfor har Københavns Politi besluttet at oprette en midlertidig visitationszone gældende fra i dag klokken 12 til onsdag klokken 12.

– Det er en stor og glædelig begivenhed for de mange fredelige fans af FC København og Club Brügge, at der spilles Champions League i Parken. Desværre er der nogle fraktioner blandt tilhængerne der går mere op i vold og hærværk end fodbold. Vi vil meget gerne forhindre det mindretal i at ødelægge en spændende fodboldaften for de mange fodboldfans – og i øvrigt også for Parkens naboer og tilfældige forbipasserende. Vi vurderer, at en midlertidig visitationszone vil være et godt værktøj til at sikre netop det, siger Ledende Politiinspektør i Københavns Politi, Peter Dahl.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.