25. juli 2024

Nygade Kebab i Holbæk fik smadret ruder ved balladen onsdag aften. Foto: Rolf Larsen

Nygade Kebab i Holbæk fik smadret ruder ved balladen onsdag aften. Foto: Rolf Larsen
Nygade Kebab i Holbæk fik smadret ruder ved balladen onsdag aften. Foto: Rolf Larsen

En 18-årig mand måtte på skadestuen efter at være blevet udsast for vold og en kebab-restaurant fik smadret sine ruder, da unge gik amok i Holbæk onsdag aften.

Holbaekonline.dk skriver, at Midt- og Vestsjællands Politiklokken 21.14 modtog flere anmeldelser om uorden mellem en del unge mennesker, som jagtede hinanden i området ved Nygade og Jernbaneplads og lavede uorden. Nogle af de unge havde søgt tilflugt på kebab-restauranten Nygade Kebab, og her blev der knust to ruder.

Politiet sendte flere patruljer afsted til området for at få lagt en dæmper på balladen og betjentene kunne konstantere, at ruderne hos Nygade Kebab rigtig nok var blevet knust. Politiet kunne også konstatere, at en 18-årig mand fra Holbæk havde fået et slag i hovedet med et stumpt redskab. Han var blevet bragt til behandling på skadestuen.

Politiet blev i området frem til omkring midnat og fik kortlagt, hvem der havde været til stede i forbindelse med uordenen, hærværket og volden mod den 18-årige, ligesom politiet undersøgte området for eventuelle spor.

Nu skal efterforskerne så finde ud af hvem der gjorde hvad blandt de 15-20 unge, som politiet traf i området onsdag aften og dermed fastlægge hvem der er gerningsmænd til de forskellige overtrædelser.

I forbindelse med kontrollen af personer blev et par lokale unge mænd sigtet for besiddelse af hash og en ulovlig kniv, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.