26. april 2024
woman s legs in white sneakers on the dancefloor

Arkivfoto: Maor Attias / <a href="https://www.pexels.com/photo/woman-s-legs-in-white-sneakers-on-the-dancefloor-5192504/" rel="nofollow">Pexels.com</a>

Ved halv fire-tiden natten til søndag rykkede politiet ud til uorden på et diskotek i Kordilgade i Kalundborg, hvor en mand var blevet slået af en anden mand under ophold på dansegulvet.

Politiet fik kontakt til en 26-årig mand fra Dianalund, som havde rødmen på den ene side af ansigtet og måske også havde fået en mindre tandskade, da han blev slået i hovedet en enkelt gang.

Den 26-årige var på dansegulvet blevet uenig med en 22-årig mand, som havde fået et par dask i ryggen af den 26-årige. Efterfølgende havde den 22-årige slået den 26-årige i ansigtet, så politiet vurderede, at den 22-årige skulle anholdes og sigtes for vold mod den 26-årige.

Efter afhøring til sagen løslod politiet den 22-årige, og politiet vil nu ud fra diverse forklaringer og afhøringer af vidner forsøge at få klarlagt de nærmere omstændigheder i sagen med de to parter involveret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.