1. december 2023
Politibil Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

En mand i 80’erne blev ved 3-tiden i nat vækket ved, at der stod en mand i hans soveværelse på Skovvangsvej i Strøby Egede.

Den fremmede mand stak ud af stak af ud af en terrassedør i ukendt retning, hvorefter beboeren konstaterede, at han pung var væk.

Episoden blev anmeldt kl. 03.12 og flere patruljer blev straks sendt til Strøby Egede for at lede efter den flygtende mand. En hundepatrulje søgte spor fra stedet, men fik ikke resultat af søgningen. Politiet undersøgte villaen for spor og afhørte beboeren.

Politiet efterforsker nu sagen og forsøger at finde frem til den mistænkte mand,der beskrives som værende dansk af udseende, 25-35 år, 165-175 cm høj og almindelig af kropsbygning. Han var brun i huden og havde lant ansigt med lange skægstubbe. Han var iført rødlig bluse og lærredsbukser og medbragte en lille håndtaske.

Politiet beder vidner som har set den beskrevne mand i området omkring Skovvangsvej tidligt i morges, eller som i øvrigt har oplysninger i sagen, ringe til poltiet på tlf. 114

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.