4. februar 2023

Foto: Rolf Larsen

Tre unge fyre forsøgte onsdag aften at frarøve en 28-årig kvinde hendes knallert.

Tre unge fyre forsøgte onsdag aften at frarøve en 28-årig kvinde hendes knallert.

Episoden fandt sted omkring kl. 18.00 på en stig ved Egevænget i Helsingør. Her var de tre unge fyre trådt ind foran den 28-årige kvinde og havde derefter hoppet bag på knallerten, hvor de forsøge at skubbe hende af, samtidig med at de truede hende med henblik på at få udleveret nøglerne til knallerten.

Dette mislykkedes dog, da nogle borgere kom til stedet, og de tre gerningspersoner flygtede derefter kortvarigt ind i en nærliggende Aldi og derefter videre i ukendt retning.

En patrulje kørte til stedet, hvor de blandt andet afhørte vidner til episoden. 

Gerningspersonerne beskrives som:
A: Mand, 16-20 år, ca. 185-190 cm, kraftig af bygning, mellemlangt sort krøllet hår, mellemøstligt af udseende, brun i huden. Iført gråt joggingtøj, muligvis af mærket Adidas. Talte dansk og et fremmedsprog, som muligvis var arabisk.

B: Mand, 15 år eller yngre, ca. 155-160 cm, sort krøllet hår, som gik til under ørene, brun i huden, mellemøstlig af udseende. Iført grønt tøj. Talte dansk og et fremmedsprog, som muligvis var arabisk.
C: Mand, 15 år eller yngre, ca. 160 cm, blond hår, som gik til under ørene, dansk af udseende. Muligvis iført sort tøj. Talte dansk.

Videoovervågning fra supermarkedet skal nu blandt andet kigges igennem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.