21. juni 2024

Foto: Anklagemyndigheden.

En 23-årig mand blev tirsdag ved Retten i Glostrup blevet idømt 2 år og 6 måneders fængsel for voldtægt af en ung kvinde i Vallensbæk.

Den unge mand var tiltalt for at have voldtaget den unge kvinde, da hun mødte op på hans bopæl i Vallensbæk natten til den 25. juli 2021. Da kvinden ankom til stedet, blev hun slået, udsat for anden vold og efterfølgende tiltvang manden sig samleje to gange, mens han udsatte den unge kvinde for halsgreb og anden kvælning.

Kvinden gik – ligesom en del andre voldtægtsofre – i chok og anmeldte derfor først måneder efter forholdet til politiet.

-Overgrebssager hvor der først sker anmeldelse længe efter overgrebet, kan være svære at bevise – men resultatet af dommen viser, at det var en rigtig beslutning at rejse sagen, siger senioranklager Caroline Sophia Tarrow.

-Den unge kvinde mødte efter aftale op på mandens bopæl midt om natten – men hun mødte naturligvis ikke op for at blive udsat for vold og tvunget til sex, og det er hvad der er sket her, siger Caroline Sophia Tarrow.

Den 23-årige mand har valgt at anke dommen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.