26. marts 2023

Arkivfoto: Rolf Larsen

En lastbilchauffør stak af efter at have påkørt en ung kvinde i et fodgængerfeldt i Ringsted. Nu søger politiet både chaufføren og vidner, der har set uheldet.

En lastbilchauffør stak af efter at have påkørt en ung kvinde i et fodgængerfeldt i Ringsted. Nu søger politiet både chaufføren og vidner, der har set uheldet.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man onsdag kl. 14.50 fik en anmeldelse om, at en 18-årig kvinde fra Ringsted var blevet væltet omkuld af en lastbil i et fodgængerfelt ved rundkørslen på Næstvedvej/Bragesvej i Ringsted. Lastbilen standsede ikke efter uheldet, men kørte videre i østlig retning ad Bragesvej, hvor den 18-årige og vidner tabte den af syne.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor den 18-årige blev afhørt til sagen. Hun var ikke umiddelbart kommet noget til, men blev kørt i ambulance til skadestuen til kontrol. Her blev det blev konstateret, at hun var sluppet heldigt fra påkørslen uden alvorlige skader.

Den 18-årige havde været på vej over fodgængerfeltet ved Bragesvej, da lastbilen kom kørende. Lastbilen holdt umiddelbart tilbage for kvinden, men satte så i gang, da hun var gået ud i fodgængerfeltet. Den 18-årige blev væltet omkuld, så hun slog sig på krop og hoved, men kom ikke ind under lastbilen. Vidner på stedet hjalp den 18-årige, men lastbilchaufføren stoppede ikke efter uheldet.

Lastbilen beskrives som en større lastbil med en anhænger, der var grøn på siden. Den kørte videre ad Bragesvej mod øst. Politiet optog rapport om uheldet og forsøger nu at finde frem til lastbilen og føreren, som skal afhøres til sagen.

Politiet er meget interesseret i at høre fra vidner, som så uheldet eller har oplysninger om lastbilen. Den 18-årige havde hørt flere biler dytte i forbindelse med hun blev ramt, så der kan være bilister, som har bemærket noget. Midt- og Vestsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.