30. maj 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

Politiet har anholdt en 21-årig kvinde og sigtet hende for at have stukket en kvinde med kniv.

Den 21-årig blev anholdt tirsdag eftermiddag. Hun er mistænkt for at stå bag et knivoverfald på en 46-årig kvinde i det grønne område ved Hyrdehøj i Roskilde om eftermiddagen mandag den 18. september.

Kvinden blev angrevet bagfra og såret med knivstik, da hun var ude at gå en tur i området.

-Siden overfaldet har vi foretaget en omfattende efterforskning og herunder gennemset utallige timers videoovervågningsmateriale fra forskellige adresser rundt om det grønne område ved Hyrdehøj, forklarer vicepolitiinspektør Lars Krogsgaard som efterforskningsleder om årsagen til anholdelsen af den mistænkte.

Politiet har under efterforskningen flere gange bedt om hjælp fra offentligheden til at få identificeret personer, der på gerningstidspunktet eller i tiden heromkring befandt sig i det grønne område.

-Borgernes opbakning under efterforskningen har bidraget til hurtigere at danne os et overblik over personer, der kunne afhøres og give oplysninger i sagen, slutter efterforskningslederen.

Den anholdte kvinde fremstilles i dag i Retten i Roskilde med påstand om varetægtsfængsling fra anklagemyndighedens side.

:NB:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.