19. april 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

16-årig sigtet for trusler på livet efter en episode i en ungdomsklub på Fanøvej i Kirke Såby.

Personalet i ungdomsklubben kontaktede mandag aften ved 19-tiden politiet og fortalte, at to drenge var blevet så uenige, at den ene havde truet den anden på livet.

En politipatrulje blev sendt til ungdomsklubben, hvor betjentene fik kontakt til en 15-årig dreng fra Hvalsø, som oplyste, at han verbalt var blevet truet på livet af en 16-årig dreng fra Kirke-Såby. Han havde i forbindelse med trusler fremvist noget, der kunne ligne et skydevåben og en træpind, der havde fået offeret til at tro, at det var skæftet på en økse.

Den mistænkte, truende dreng havde forladt klubben inden politiets ankomst, men kom tilbage medbringende en skolæste. Der var tale om en 16-årig dreng, som blev anholdt og sigtet for trusler på livet mod den 15-årige.

Den 16-åriges bopæl blev ransaget og her fandt politiet en hardballpistol, som blev beslaglagt som bevis i trusselssagen. Herefter blev han taget med til politistationen i Roskilde, hvor han blev afhørt under overværelse af de sociale myndigheder.

Efter endt afhøring blev den 16-årige løsladt.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man har udfærdiget en rapport til de sociale myndigheder vedr. den 16-årige i anledning af striden mellem de to drenge i klubben.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.