5. oktober 2023

Politiet fandt en kniv - som nu undersøges nærmere. Foto: Michael Johannessen.

19-årig mand anholdt for at true tilfældige mænd med at dræbe dem.

Kort før klokken 21.30 modtog politiet med kort mellemrum anmeldelser fra både en 23-årig mand fra Holbæk og en 14-årig dreng fra Kalundborg kommune, som begge fortalte, at de var blevet truet med at blive dræbt af en knivbevæbnet mand.

De havde hver i sær mødt manden tilfældigt i krydset krydset mellem Borgm. N. E. Hansensvej – Kastanievej i Holbæk.

Ingen af de to anmeldere havde lidt fysisk overladt, og de var begge flygtet væk fra stedet.

Flere politiatpruljer, herunder hundepatruljer og politiets indsatsleder kørte til stedet, hvor de to anmeldere blev afhørt, og samtidig blev der ledt efter den truende mand, som klokken 21.52 blev fundet og anholdt på Kastanievej.Der var tale om en 19-årig mand fra Holbæk, som fremstod påvirket af euforiserende stoffer.

I området blev der fundet en kniv, som nu skal undersøges nærmere for at få afklaret, hvorvidt det var kniven, som den 19-årige brugte til at true med ud over de verbale trusler.

Den 19-årige blev bragt til politistationen i Roskilde, hvor han efter en lægeundersøgelse blev anbragt i detentionen til afrusning inden afhøring til sagen.

Torsdag morgen blev den 19-årige afhørt til trusselssagerne og herefter løsladt, men han kan forvente på et senere tidspunkt at blive stillet til strafferetligt ansvar for truslerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.