4. oktober 2023

Foto: Henning Lundhøj.

En 37-årig mand blev fløjet til behandling på Rigshosptalet og en 25-årig kvinde og et barn blev bragt til Holbæk Sygehus efter et færdselsuheld tirsdag morgen på Egebjergvej lidt syd for Egebjerg i Odsherred Kommune.

Uheldet skete omkring kl 08.45.

To ambulancer, en akutbil og det lokale brandvæsen ankom til stedet og gik straks i gang medf at tilse og hjælpe især førerne af de to personbiler, der var involveret i uheldet.

En lægehelikopter ankom også til uheldsstedet og fløj efterfølgende den ene fører, en 37-årig mand fra Vig, til Rigshospitalets traumecenter, efter han var blevet frigjort fra sin beskadigede personbil. Den 37-årige blev indlagt på Rigshospitalet til behandling for knoglebrud i benene, men meldes i stabil tilstand og uden for livsfare.

En 28-årig mandlig passager i bilen var kommet ud uden at være kommet til skade som følge af uheldet.

Føreren af den anden bil, en 25-årig kvinde fra Nykøbing Sj., blev reddet ud af sin personbil og i en ambulance bragt til sygehuset i Holbæk, hvor hun blev indlagt til behandling for indre kvæstelser som følge af sammenstødet.

Et barn i hendes bil blev også bragt til skadestuen, men var sluppet uden behandlingskrævende skader, oplyser.

Politiet fik klarlagt, at den 25-årige kvinde i sin personbil var kørt ad Egebjergvej i sydlig retning og af ukendte årsager formentlig var kommet lidt for langt mod venstre på en lige vejstrækning, så der skete et sammenstød med en personbil, som den 37-årige mand førte i nordlig retning.

Beskadigelser på venstre del af fronten på mandens bil havde besværliggjort redningen af ham, da han skulle reddes ud af bilen.

Politiet fik rutinemæssigt udtaget en blodprøve af den kvindelige bilist for at få kontrolleret, hvorvidt hun kunne være påvirket af enten alkohol eller narkotika under kørslen. Det vil analyseerklæringerne fra de udtagne blodprøve give svaret på senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.