21. juni 2024

Foto: Politi.dk

Foto: Politi.dk

Københavns Politi, Midt- og Vestsjællands Politi og Københavns Vestegns Politi har i dag indført visitationszone som følge af en skudepisode søndag aften i Ishøj, hvor to mædn blev ramt af skud og den ene – en 22-årig – blev dræbt.

Skudepisoden er blot den seneste i en en voldelig konflikt mellem to bandegrupperinger i København og Hundige/Greve-området.

Indre Nørrebro og Nordvest
Den ene af de to kriminelle grupperinger som er i konflikt, som søndagens skuddrab er en del af, holder til omkring Indre Nørrebro og København NV.

Derfor har Københavns Politi indført visitationszone på dele af Indre Nørrebro og i København NV.

Visitationszonen i Københavns Politi strækker sig over det følgende område: Nørrebrogade – Fælledvej – Nørre Alle – Universitetsparken – Lersø Parkallé – Tuborgvej – Tomsgårdsvej – Frederikssundsvej – Nordre Fasanvej – Hillerødgade – Nørrebrogade.

Visitationszonen gælder frem til mandag den 30. september klokken 12.00.

Dele af Ishøj
Ishøj, hvor søndagens skudepisode fandt sted, ligger i Københavns Vestegns Politikreds og derfor har politikredsen indført visitationszone som afgrænses mod Hundige (syd) langs kommunegrænsen til Greve Kommune, mod Vallensbæk Strand (nordøst) langs kommunegrænsen til Vallensbæk Kommune og mod nordvest langs Køge Bugt Motorvejen/Motorring 4, som dog ikke er omfattet.

Visitationszonen gælder frem til mandag den 30. september 2019 kl. 18.

Hundige og Greve
Den anden, af de to kriminelle grupperinger, som er i konflikt holder til i Greve/Hundige-området, som ligger i Midt- og Vestsjællands Politikreds.

Derfor er der blevet indført visitationszone i et område, der er afgrænset af følgende veje i bebyggelsen: Godsvej fra jernbanestrækningen, Hundigevej, indkørsel til Hundigevej nr. 38, markskellet før beboelsen frem til Godsvej ved indkørsel til Godsvej nr. 105, Godsvej frem til Lille Vejleå, Lille Vejleå/Ishøj Sø, sti til Hundigevej, Hundigevej og jernbanestrækningen fra Hundigevej via Hundige St. til Godsvej

Eller mere enkelt: Gersagerparken, Askerødbebyggelsen, Hedelunden og Valhallen.

Visitationszonen gælder frem til mandag den 30. september kl. 12.00.


Med indførelsen af visitationszonerne kan politiet nu foretage stikprøvevis besigtigelse af personers legeme, undersøgelse af tøj og andre genstande samt køretøjer i et nærmere anvist geografisk område for at forebygge, at nogen foretager strafbare handlinger, som indebærer fare for personers liv, helbred eller velfærd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.