28. januar 2023

Arkivfoto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk.

Arkivfoto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk.

To unge mænd blev i morges anholdt og sigtet for to rambuktyverier begået i nattens løb.

Klokken 03.48 modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldlese om, at ukendte gerningsmænd var brudt ind i SPAR supermarkedet på Nørregade i Hørve. Fra supermarkedet var stjålet nogle skrabelodder. Videooverågning i supermarkedet viste, at der var tale om to gerningsmænd i alderen 20-30 år og overvågningen afslørede også, at en bil formentlig var blevet brugt som rambuk i forbindelse med indbruddet.

Klokken 04.12 fik politiet så en ny anmeldelse om indbrud. Denne gang var det gået ud over en Cirkel K tankstation på Kalundborgvej i Holbæk.

Også på dette sted afslørede overvågningen, at en bil var blevet brugt som rambuk for at skaffe sig adgang til tankstationen. Det var dog uklart, om der var blevet stjålet noget fra stedet. Ved nærmere undersøgelse af gerningsstedet fandt politiet en tabt nummerplade, der formentlig havde siddet på den anvendte bil til rambuk-indbruddet. Den anvendte bil blev ikke fundet i nærheden af gerningsstedet.

To unge mænd anholdt
En lokal borger i Hørve kontaktede kl. 6.25 politiet og fortalte, at der holdt en fremmed og beskadiget bil i hans indkørsel. Politiet kørte til stedet og kunne konstatere, at bilen, der var hjemmehørende i København, kun havde monteret en enkelt nummerplade, der var identisk med den nummerplade, som var blevet fundet ved Cirkel K i Holbæk et par timer tidligere.

Borgeren kendte ikke noget til bilen, hvorfor politiet foretog forhøringer i området for at få kontakt med vidner, der måtte have set nogen stille bilen på stedet. Herunder fik politiet oplysninger, der førte frem til en 22-årig mand fra Hørve og en 18-årig mand fra Aalborg, der begge blev anholdt det sted, hvor de opholdt sig ikke langt fra den fundne bil.

De er begge blevet sigtet for de to indbrud og de blev mandag formiddag afhørt af til sagerne.

Begge var i øvrigt efterlyst af bl.a. Københavns Politi til sigtelse og afhøring i sager om bl.a. biltyveri og en tyverisag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.