5. marts 2024

Foto: Politi.dk

Politiet har anholdt to mænd efter drabet på en 54-årig mand ved Dragør Fort søndag aften.

Den ene , en 31-årig mand, blev anholdt nogle timer efter drabet. Natten til mandag anholdt politiet så den anden, en 28-årig mand.

-Vi mener, at de to personer har en forbindelse til drabet, men det er for tidligt at sige, hvorvidt de er identisk med de to personer, som overfaldt den 54-årige. Vores umiddelbare efterforskning viser, at den 54-årige ikke har været et tilfældigt udset offer, men vi efterforsker bredt, og det er også for tidligt at lægge os fast på et motiv,” siger politiinspektør Dannie Rise.

Stukket flere gange med kniv

Københavns Politi modtog den første anmeldelse om et overfald ved Dragør fort klokken 18.29 og rykkede massivt ud til stedet. Offeret, en 54-årig mand, var kort forinden blevet stukket flere gange med kniv, og hans liv stod ikke til at redde.

De to anholdte blev mandag fremstillet i grundlovsforhør i Dommervagten i Københavns Byret mandag med krav om varetægtsfængsling. Det sket bag lukkede døre, af hensyn til efterforskningen. Begge mænd blev varetægtsfængslet i 24 dage indtil den 16. februar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.