6. december 2022

Skvulp Festival i Holbæk byder bl.a. på gratis koncert med Aqua.

I dag, fredag, og i morgen, lørdag, danner havnen i Holbæk rammen om årets udgave af Skvulp Festival, som bl.a. byder på gratis koncert med Aqua, lokalt folkemøde og masser af aktiviteter for hele familien.

Skvulp foregår på havnen og selvfølgelig er det maritime en vigtig del af festivalen. Der bydes b¨åde på åbent skib ombord på skonnerten Bonavista, søsætning af en miniudgave af skoleskibet Georg Stage, mulighed for at børnene kan bygge deres eget lille træskib og søsætte de i et legebassin. Der er sejlads med fjordjoller og Maritim uddannelsesmesse.

Interesserer man sig for lokalpolitik, så er der rig mulighed for både at blive klogere, komme med indput og deltage i debatter med en række Folkemøde-arrangementer.

Der er også rig mulig for at få stillet sulten i de mange forskellige boder, også hvis man bare er lidt lækkersulten. På madtorvet i år, kan I opleve mad fra forskellige verdensdele.

Er man til sport, så er der også noget at komme for. Der er f.eks. åbne sjællandske mesterskaber i ombold – et fodboldfællesskab for udvsatte voksne og mennesker ramt af hjemløshed. Der vil være Zumba på Filmtorvet, Get2Sport har drop-in træning og turneringer i samarbejde med Holbæk Bold- & Idrætsforening, Holbæk Håndbold klub og Holbæk Basket Klub. Hus Holæbk Klatreklub kan man prøve at klatre på klubbens klatrevæg. Go2fitness udfordrer alle til et spil Høvdingebold.

For de teaterinteresserede er der også masser at se. STC Dance Team, bestående af 12 piger i alderen 10-12, vil fyre den af. Teaterskolen Harlekin er også tilstede på havnen.

Cirkus Kæphøj vil vise nogle af de ting, som artisterne normalt laver i cirkusteltet på Vandtårnsvej. Man kan også selv få lov til at prøve kræfter med cirkusartisteriet.

Der er også masser af musik på årets udgave af Skvulp. Bl.a. spiller Outlandish, Aqua, Warfande, Zididada, Basie Trust Big Band, Holbæk Big Band, Cecilie Stange, Mathias Julin og Playband.

Du kan se hele det omfattende program og læse mere om festivalen på www.skvulpfestival.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.