Sommer i Tyrol på Folketeatret

Ilustration: Gudmund Thai.

Folketeatret i København tager publikum med til de østrigske alper i den populære og elskede oprette Sommer i Tyrol.

Her klinger de kendte toner fra sange som Ja, ja, ja – nu kommer jeg og Man kan jo ikke gøre for at man har charme, mens der på gæstgivergården “Den hvide hest” hersker en stemning af rent halløj på tyroler-hotellet. Overtjener Leopold har forelsket sig i værtinden Josepha, som er forelsket i undertøjsfabrikanten Sülzheimer, som mest er forelsket i sig selv, indtil han møder den charmerende, læspende Clara.

Amorinerne flyver forvildede rundt over alpetoppene og vikler sig ind i en tvist mellem de konkurrerende fabrikanter Sülzheimer og Møller om, hvorvidt den nyopfundne undertøjs-heldragt skal knappes fortil eller bagtil. Først da selveste Kejser Franz Joseph træder til, finder både knapper og kærlighed deres rette plads.


Instruktør Rolf Heim har bearbejdet med en kærlig hilsen til komedie-serien Halløj på badehotellet og et skævt blik på den danske filmversion af denne elskede, musikalske komedie. På scenen kan publikum glæde sig til at opleve Jesper Groth, Karsten Jansfort, Søren Hauch-Fausbøll, Meike Bahnsen, Marie Mondrup, Troels Malling, Clara Ellegaard, Niels Anders Manley, Morten Bo Koch, Kristoffer Sass og Maria Corydon.

Sommer i Tyrol spiller på store scene fra den 30. september til den 17. oktober

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

--- Default template here