21. juni 2024

Arkivfoto: <a href="https://pixabay.com/users/fancycrave1/">fancycrave1</a> / Pixabay

Arkivfoto: fancycrave1 / Pixabay

Et hurtigt og effektivt samarbejde mellem borger og politipatrulje førte torsdag eftermiddag til, at en mand blev anholdt for indbrud.

En borger i Rødovre kom hjem til sin bopæl og kunne konstatere, at der havde været indbrud. Borgeren var hurtig til at bruge funktionen Find My iPhone og søge efter sine mistede genstande. Det førte til, at han kunne se sin iPad bevæge sig rundt i Rødovre, hvilket fik ham til at kontakte politiet kl. 13.59.

– En politipatrulje blev straks sendt frem til forurettede og i samarbejde fandt de frem til en mistænkt mand, som opholdt sig på Rødovre Station, oplyser vagtchefen hos Københavns Vestegns Politi, politikommisær Mikkel Clausen.

– Den mistænkte mente ikke umiddelbart, at han havde noget med indbruddet hos forurettede at gøre, men da forurettede fik sin iPad til at afgive lyd, havde den mistænkte mand lidt svært ved at forklare, hvorfor han var i besiddelse af blandt andet forurettedes iPad.

Manden kan nu se frem til en overnatning i fængsel, inden han skal fremstilles for en dommer i morgen med henblik på varetægtsfængsling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.