Slagsmål endte med mange sigtelser

Kort før klokken syv lørdag morgen rykkede politiet ud til ventesalen på Roskilde togstation, hvor to mænd var i slagsmål med hinanden.

Der var tale om en 26-årig mand fra Roskilde og en 28-årig mand fra Kalundborg, som begge stadig var i gang med deres interne uoverensstemmelser. Politiet lagde sig imellem de to spirituspåvirkede mænd, hvoraf den 26-årige var den mest udfarende, så politiet så sig nødsaget til at frihedsberøve ham for at få skabt ro på stedet.

Den 26-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Han var tilsyneladende ikke helt tilfreds med frihedsberøvelsen, for han kaldte politiet for mindre pæne ting under transporten til politistationen i Roskilde.

Her fortsatte han sit konfronterende sprogbrug og truede de tilstedeværende politipersonale med vold under håndteringen af den genstridige anholdte, inden han blev anbragt i detentionen til afrusning.

Sidst på formiddagen blev den 26-årige afhørt til sigtelser for både fornærmelig tiltale samt trusler mod politiet, inden han blev løsladt.

Den 28-årige mand fra Kalundborg blev indledningsvist blot bortvist fra Roskilde togstation, men kan forvente at høre nærmere fra politiet, som vil sigte også ham for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af deltagelsen i slagsmålet med den 26-årige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

--- Default template here