26. april 2024

Slagelse fik tirsdag aften besøg af SønderjyskE i Pokalturneringen.

Hjemmepublikummet havde nok håbet på et andet udfald, men de fik da i det mindste en målrig kamp at se.

Fra start forsøgte SønderjyskE, at sætte pres på og efter ca. 10 minutters spil kom gæsterne foran 0-1 på et mål af Mikkel Hyllegaard.

Efter et par forsøg mere mod målet, fik Slagelse i 20. minut en god mulighed, men SønderjyskEs målmand Nicolai Flø fik vippet bolden over målet.

Godt en halv time inde i 1. halvleg lykkedes det igen gæsterne, at få mål, da Peter Christiansen gjorde det til 0-2.

Efter pausen fortsatte SønderjyskE med at presse hjemmeholdet og fik hurtigt et par gode chancer, der dog ikke resulterede i scoring. Det gjorde det til gengæld da Marc Dal Hende tog brystkassen til brug og gjorde det til 0-3 i 64. minut.

Slagelses målmand Sebastian Olsen havde flere gode redninger og var helt sikker medvirkende til, at SønderjyskE trodsalt ikke havde held med alt hvad de sendte mod målet. F.eks. havde han med godt 12 minutter tilbage to gode redninger på forsøg fra Mikkel Riis Ladefoged og Taiwo Abdulrahman.

I løbet af blot to minutter i overtiden lykkedes det så gæsterne at sætte to mål ind. Først udbyggede Taiwo Abdulrahman til 0-4, hvilket José Gallegos fulgte op med en scoring til slutresultatet 0-5.

Dermed er SønderjyskE videre i pokalen, mens Slagelse B&I’s tur sluttede her.