27. januar 2023

Erhverv: Flere kurser og bedre vejledning for iværksættere. Det bliver resultatet af et nyt samarbejde om iværksætterservice som Slagelse Erhvervsservice og Sorø Erhverv nu indleder.

Slagelse Erhvervsservice og Sorø Erhverv går nu sammen om at styrke tilbuddene til iværksættere i de to kommuner. Fælles informationsmøder og iværksætterkurser skal styrke indsatsen for at støtte op om iværksætterne, der spiller en nøglerolle i forhold til at skabe vækst i fremtidens samfund.

-Med det nye samarbejde giver vi alle iværksættere i de to kommuner flere tilbud at vælge i mellem. Allerede fra efteråret 2012 regner vi med at kunne gennemføre fælles iværksætterkurser, siger Erhvervschef Per B. Madsen fra Slagelse Erhvervsservice.

-Iværksætteri er et væsentlig element i erhvervsstrategien i både Sorø og Slagelse, og ved at pulje vores viden kan vi nu tilbyde iværksætterne en endnu bedre og mere professionel vejledning – til gavn for både iværksætterne og for det omgivende samfund, som jo har brug for vækstiværksættere, der lykkes med deres projekter, siger Niels-Henrik Glisbjerg fra Sorø Erhverv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.