4. oktober 2023

Foto:presse-fotos.dk

Politiet fremtiller søndag eftermiddag en 18-årig mand i grundlovsforhør, sigtet for drab og drabsforsøg efter drabet på en 30-årig mand i Pusher Street lørdag aften. 

Den 18-årige blev anhold lørdag aften.

Politiets efterforskning og afhøring af vidner og de øvrige sårede har vist, at to maskerede gerningsmænd allerede startede med at affyre skud, inden de gik ind på “Stjerneskibet” og hermed ramte de fire andre personer, som kom til skade.

Politietsstyrende hypotese er, at de to gerningsmænd gik efter den 30-årige, der blev dræbt på “Stjerneskibet”. Ifølge politiet har den 30-årige en rocker-bande relation.

-”Gerningsmændenes hensynsløse og afstumpede handling, hvor de ikke kun koldblodigt dræber en 30-årig mand, men også skyder omkring sig udenfor, hvor andre er kommet til skade, er fuldstændig uacceptabelt,” siger ledende politiinspektør ved Københavns Politi, Poul Kjeldsen. 

Den 18-årige blev, ligesom en anden mand, anholdt lørdag aften på Christiania. Men mens det blev klarlagt, at den anden mand ikke havde med skyderiet, at gøre og løslad igen, så har politiet altså valgt at sigte den 18-årige for drab og drabsforsøg i forening med pt. ukendte gerningsmænd.

Den 18-årige fremstilles søndag eftermiddag i grundlovsforhør i Retten på Frederiksberg.

:NB:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.