29. marts 2024
Politi indsatsleder

Arkivfoto: Rolf Larsen

En mandf blev mandag aften anholdt og sigtet for trusler.

Det skete efter politiet kort før klokken 21 fik politiet anmeldelse om, at en mand havde stukket en riffellignende genstand ud af vinduet fra en lejlighed på 1.sal på Hovedgaden i Høng og peget den i retning af forbipasserende, som havde følt sig truet.

Der blev sendt flere patruljer til stedet for at undersøge sagen.

Patruljerne tog alle forholdsregler i forhold til anmeldelsen om våbenbesiddelse, men anholdt en 40-årig mand fra Høng på adressen uden dramatik.

På stedet var også en kvinde fra lokalområdet, som kortvarigt blev anholdt, indtil politiet fik klarlagt, at hun ikke havde en rolle i sagen.


Politiet ransagede lejligheden, hvor det viste sig at der var tale om et hardballvåben, som lignede en ægte riffel. Derudover fandt politiet en strømpistol, en dolk og en lille klump amfetamin.

Den 40-årige blev sigtet for våbenloven og lov om euforiserende stoffer, og de ulovlige effekter beslaglagt. Han blev desuden sigtet for trusler mod de forbipasserende og taget med til stationen til afhøring.

Sagen blev efterfølgende vurderet af anklagemyndigheden, som ikke fandt grundlag for at fremstille den 40-årige i grundlovsforhør. Han blev derfor løsladt, men er fortsat sigtet i sagerne.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.