Sigtede i baby-drabssag fik forlænget fængslingen

Odsherred: To mænd på henholdvis 50 og 64 år har fået forlænget deres varetægtsfængsling. De er sigtet i seksuelle overgrab og for drab på et spædbarn.

Overgrebene skal, ifølge sigtelserne, have stået på siden 1990 og være gået ud over den ene af mændenes datter. I 2005, da hun var 17 år gammel, skal hun være blevet gravid. Pigen fødte i dølgsmål. Mændene skal have brækket nakken på spædbarnet efter de havde forsøgt at dræbe fosteret, ved at give pigen medicin.

De to mænd blev anholdt den 4. november efter flere dages efterforksning. Bl.a. undersøgte politiets teknikere en grund i Egebjerg i Odsherred for spor i sagen.

De to mænd blev dagen efter fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet.

I dag blev de så fremstillet i retten i Holbæk med krav om fortsat varetægtsfængsling. Dommeren valgte forlænge fængslingen frem til 20. december.

Retsmødet blev holdt for lukkede døre, og politiet kan ikke give flere oplysninger om sagen i øjeblikket, oplyser kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi Carsten Andersen.

Ved grundlovsforhøret den 5. november nægtede begge mænd sig skyldige. Det vides ikke hvordan de forholdt sig til sigtelserne i dag.

Læs også: To mænd fængslet i dag om drab på spædbarn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

--- Default template here