5. marts 2024

Arkivfoto: Pixabay.com

Det plejer at være en fest når afgangseleverne kastet karameller til de yngre årgange på sidste skoledag – men i Helsingør er der fundet andre genstande i karamellerne – og nu er politiet blevet involveret.

Nordsjællands Politi oplyser, at man torsdag formiddag fik en anmeldelse fra en far til en 8-årig pige. Han oplyste til politiet, at hans datter på sin skole på Gefionsvej havde fået nogle karameller som indeholdt glasskår og kattemad. Anmelders datter havde ikke spist af dem, da klasselæreren havde indsamlet de dårlige karameller og afleveret dem til rektor.

Fandt knappenål og chilli

En skoleleder fra Søren Kannes vej kontaktede også politiet torsdag og oplyste, at en elev fra en 8. klasse havde fundet en karamel, hvor der var en knappenål i.

Anmelder oplyste, at det var den klassiske firkantede brune karamel.

Anmelder havde fået viden om situationen fra en lærer, som var i klasselokalet på tidspunktet, hvor der var blevet kastet med karameller onsdag mellem klokken 09.30 og klokken 10.00.

Anmelder havde sendt besked ud til alle forældre vedrørende situationen, og han havde faet 2 beskeder fra forskellige forældre, som oplyste, at der var blevet fundet karameller med chili i, karameller som var frosne, og nogle med bouillonterning i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.