4. februar 2023

En 32-årig Satudarah-rocker blev sammen med en 54-årig medgerningsmand mandag dømt for opbevaring af en større mængde amfetamin. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

De to mænd bev dømt for opbevaring af ca. 6 kg amfetamin og det takserede retten med 8 ½ års fængsel til det 32-årig Satudarah-medlem, mens den 54-årig medgerningsmand blev idømt 8 års fængsel.

– Der har været tale om opbevaring af en meget stor mængde amfetamin, og sagen er blevet optrevlet på baggrund af et godt stykke politiarbejde, siger anklagerfuldmægtig Danni Richter.

Politiet har under sagen fundet en stor mængde amfetamin i Søborg, ligesom man ved anholdelserne af de nu dømte fandt en vakuummaskine og vakuumposer til brug for pakning af amfetamin.

– På baggrund af teleoplysninger, tekniske erklæringer og ikke mindst ransagninger hos købere, er det lykkedes at kortlægge de to tiltales færden, og ikke mindst deres roller i forhold til opbevaring af amfetaminen, fortæller Danni Richter.

De to tiltalte har siddet varetægtsfængslet siden midten af januar 2015, og de er fortsat varetægtsfængslet. Begge de tiltalte ankede dommen til frifindelse.

Der er nedlagt navneforbud under sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.