24. april 2024

Arkivfoto: Tone V. V. Rosbach Jensen. <a href="https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.5/deed.en">(CC BY-SA 2.5)</a>

Der har været kilometer lange kører på begge sider af Storebæltsbroen hele lørdagen i forbindelse med, at broen var lukket for alt trafik.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man klokken 08.29 modtog en melding om, at der var en person som ville springe ud fra Storebæltsbroen. En større koordineret redningsaktion blev iværksat på højbroen, hvor politiets forhandlere dagen igenne løbende var i dialog med personen. Politiet modtog assistance fra personale fra psykiatrien i Region Sjælland samt i form af redningskøretøjer, redningsbåde og redningshelikopter.

For at kunne sikre redningsindsatsen, vurderede politiet, at det var nødvendigt at lukke for al trafik på broen, hvilket førte til betydelige trafikale gener på både Sjællands og Fyn siden. Selvom der fra kl. 13 har været lukket op for både øst- og vestgående trafik i det ene spor er trafikken kun langsom afviklet.

Klokken 16.40 – godt otte timer senere – lykkedes det at sikre den pågældende person, som nu, ifølge politiet, bliver behandlet af psykiatrien i Slagelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.