25. juli 2024

Foto: Rigspolitiet

Politiet har været i gang med at lede efter den forsvundne 13-årige (navnet udeladt -red.) siden i går eftermiddag – nu melder de ud, at man arbejder ud fra en teori om, at der er begået en kriminel handling.

Den 13-årige (navnet udeladt -red.) forsvandt lørdag, da hun var ved at dele aviser ud i Kirkerup mellem Sørbymagle og Fuglebjerg.

Siden har politiet ledt efter hende i området, og man har modtaget op mod 600 henvendelser fra borgere, der har haft videooptagelser eller har meldt ind med oplysninger, som politiets efterforskere er i gang med at undersøge.

-Vi ser på sagen med allerstørste alvor. Vi er faktisk meget bekymrede for (navnet udeladt -red.), og arbejder nu ud fra en teori om, at der er begået en kriminel handling. Vi har natten over ledt i området med mere end 20 hunde og et stor antal efterforskere og betjente generelt. Vi har allerede gennemgået en lang række henvendelser og en stor mængde videomateriale, for at bl.a. kortlægge (navnet udeladt -red.) færden op til hendes forsvinden. Derudover arbejder vores efterforskere med vidneforklaringer, de tekniske spor og generel bred efterforskning, siger politiinspektør Kim Kliver.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har desuden fået assistance fra flere forskellige af politiets landsdækkende eksperter – bl.a. politihunde, it-specialister og NKC (Nationalt Kriminalteknisk Center).

Politiet er stadig interesseret i informationer om (navnet udeladt -red.) forsvinden. Selv små detaljer kan være vigtige, så tøv ikke med at ringe til politiet på 114, hvis du mener, at du har oplysninger, politiet kan bruge.

Politiet er og vil fortsat være meget synligt til stede i området, hvor hun forsvandt, med både politihunde, uniformerede betjente, civile betjente, droner mv.

-Vi er helt klar over, at der står mange klar til at hjælpe med at lede efter (navnet udeladt -red.) i nærområdet. Det er meget forståeligt. Men for nu beder vi borgerne om at give betjentene på stedet mest mulig ro og plads til at arbejde, og respektere vores afspærringer. Har man oplysninger eller spørgsmål må man som tidligere oplyst rette henvendelse til politiet på 114. Vi melder ud, så snart vi får brug for borgernes hjælp, slutter Kim Kliver.

Opdatering: Navnet på pigen er efterfølgende udeladt af redaktionen og rubrikken er blevet ændret.

Video: Presse-fotos.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.