24. juli 2024

Tirsdag var politiets færdselafdeling på Østre Ringvej i Næstved for at afholde færdselskontrol fra klokken 9.45 til 14.15 – og det var ikke småting betjenten var vidner til.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at færdselsbetjenten var noget rystet over så mange alvorlige forseelser, der måtte optages rapport over. Ud over en del småforseelser kan nævnes følgende eksempler fra dagens ”høst”: En bil med tre voksne og en bil med to voksne – alle uden fastspændte seler. En bil med en voksen uden fastspændt sele og med et 2-årigt barn, som ikke var fastspændt korrekt i autostolen og med knækket venstre sidespejl – føreren kan se frem til en bøde på i alt 4.500 kr. og et klip i kørekortet. I en bil sad en kvinde på bagsædet med et syv måneder gammelt spædbarn i armene – føreren af bilen kan se frem til en bøde på 2.000 kr. og et klip i kørekortet, og kvinden på bagsædet kan se frem til en bøde på 1.500 kr.

Alt i alt viser gårdsdagens færdselskontrol, efter politiets mening, at der fortsat er stort behov for at afholde jævnlige færdselskontroller, fordi en del bilister stadig tager meget let på færdselssikkerheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.