20. juni 2024

Foto: Michael Johannessen

Foto: Michael Johannessen

Politiet afspærrede tirsdag eftermiddag Østerstræde i Holbæk, hvor den lokale afdeling af Bandidos MC holder til. Det skriver Holbaekonline.dk.

I flere timer har politiet tjekket biler der kørte til og fra vejen, der udover rockerklubben også huser helt almindelige boliger.

Under aktionen har politiet undersøgt området og der blev fundet en økse liggende på jorden under en bil på vejen ud for Bandidos’ klubhus.

Foto: Michael Johannessen

Dagens aktion kommer i kølvandet på en weekend med flere voldelige episoder i Holbæk, som startede med ballade ved netop Bandidos’ klubhus fredag aften. Her blev der bl.a. rapporteret om kanonslag, folk der jagtede hinanden gennem midtbyen og en Audi blev fundet smadret af hærværk på en lille vej ikke langt fra Bandidos’ klubhus.

Søndag aften kort før klokken 18 blev tre unge overfaldet med stik- og slagvåben, bl.a. en økse, ved et busstoppested i Havevang, der er på regeringens ghettoliste. Efter overfaldet flygtede gerningsmændende fra stedet i flere biler.

Samme aften blev en tatovørbutik i Studiestræde i Holbæk udsat for hærværk, da fire ukendte gerningsmænd knuste ruderne til facaden.

Om de nævnte episoder har noget med dagens kontrol ved Bandidos klubhuset at gøre vides ikke.

Midt- og Vestsjællands Politi har dog bebudet, at man vil være mere tilstede i Holbæk efter weekendens episoder i et forsøg på at forebygge og skabe tryghed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.