19. april 2024

Politiet tilstede på Strandlodsvej. Foto: Presse-fotos.dk

Politiet har været i aktion mindst to steder i København efter skudepisoden i Field’s hvor flere er blevet dræbt og såret.

Politiet har først på aftenen bl.a. været tilstede på en adresse i Poppelstykket i Valby. Her har svært bevæbnet politifolk fra bl.a. aktionsstyrken været indsat.

Politiet trængte søndag aften ind på en adresse på Strandlodsvej på Amager ved hjælp af politiets aktionsstyrke. Adressen er blevet afspærret og politiets teknikere og efterforskere var søndag aften tilstede, det samme en hundepatrulje fra politiet. Også en brandsprøjte fra Hovedstadens Beredskab blev kaldt ud til adressen.

Københavns Politi ønsker i skrivende stund ikke at kommentere på tilstedeværelsen ved de to adresser, og vil heller ikke kommentere på, om aktionerne har noget med skyderiet i Field’s sidst på eftermiddagen at gøre.

Politiet har også været tilstede flere andre steder i København, formentlig i forbindelse med eftersøgningen efter mulige medgerningsmænd til den anholdte. I den forbindelse har politiet også været tilstede ved Storebæltsbroen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.