Politiet fandt 17 kg hash under ransagning

Med baggrund i et top ransagede politiet fredag morgen et kælderrum i en boligblok i boligområdet Ladegårdsparken i Holbæk.

Ifølge tippet kunne kælderrummets ejer være i besiddelse af ulovlige effekter, men måske også euforiserende stoffer. Med ved ransagningen var en narkohund, som dog ikke reagrede noget særligt på det kælderum, som retten i Holbæk havde givet godkendelse til at ransage.

I stedet var den interesseret i et nærliggende kælderum, som tilhørte en anden person, end den person politite oprindeligt mistænkte opbevarede noget ulovligt. Da kælderrummet blev ransaget, fandt poltiet ca. tre kg hash gemt derinde.

Fundet medførte, at politiet også ransagede en 21-årig mands lejlighed i boligblokken. Den unge mand var ikke hjemme, men et vidne blev tilkaldt for at overvære ransagningen, hvor politiet fandt yderligere ca. 14 kg hash gemt i lejligheden.

De i alt ca. 17 kg hash blev beslaglagt som bevis i sagen, som den 21-årige skulle sigtes for. Politiet ledte efter ham i Holbæk-området, men han var forsvundet fra det sted, hvor politiet forventede, at han skulle opholde sig.

Politiet oplyser, at den 21-årige via sin forsvarer we bekendt med sagen og opfordret til at melde sig selv til politiet med henblik på sigtelse og afhøring til sagen.

Den første og oprindeligt mistænkte var en 29-årig mand, som senere i sin bolig blev fundet i besiddelse af ca. 10 gram hash og en machete, som han blev sigtet for den ulovlige besiddelse af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

--- Default template here