16. juni 2024

Arkivfoto: <a href="https://pixabay.com/da/users/christels-3741991/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=3322230">christels</a> fra <a href="https://pixabay.com/da/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=3322230">Pixabay</a>

Politiet beslaglagde tirsdag aften en motorcykel fra en 29-årig mand.

En politipatrulje bemærkede ved 19-tiden hvordan den 29-årige kom kørende ad Frederiksborgvej i Roskilde og ind i rundkørslen vd Sankt Clara Vej uden at overholde sin ubetingede vigepligt. Patruljen valgte derfor at standse den 29-årige, som indledningsvis blev sigtet or overtrædelse af vigepligtbestemmelserne.

Men det blev ikke ved det. For den 29-årige var i forvejen frakendt førerretten og kunne derfor ikke fremvise et kørekort. Det betød, at han også blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden og da det var tredje gang inden for de seneste tre år, at den 29-årige blev afsløret i at føre et køretøj, hvortil et kørekort kræves var der grundlag for, at beslaglægge hans motorcykel med henblik på senere konfiskation.

Den 29-årige vil blive indkaldt til retten når sagerne mod ham og spørgsmålet om konfiskation af motorcyklen skal afgøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.