21. juni 2024

Københavns Vestegns Politi Gennemførte onsdag formiddag en anholdelsesaktionmod rockerklubhuset på Lyngager i Brøndby hvor gruppen District 26 holder til.

Seks personer er blevet anholdt og politiet har fundet en del knive samt en skarpladt pistol, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Aktionen kommer efter et forsøg på manddrab i Ishøj den 17. august. Her blev to personer stukket gentagene gange med kniv. Umiddelbart efter episoden blev fire personer fra District 26 anholdt og varetægtsfængslet. Men politiet mener at seks øvrige personer fra klubben var involveret i drabsforsøget og aktionen i dag er et forsøg på at anholde dem. Af de seks anholdte i forbindelse med formiddagens aktion, mener politiet, at fire af mændene deltog i drabsforsøget den 17. august og de vil nu blive fremstillet i grundlovsforhør. De to øvrige anholdt efter formiddagens aktion, er sigtet i andre forhold.

– Vi leder altså forsat efter de to sidste navngivne personer. Jeg er dog fortrøstningsfuld i forhold at finder dem og det er også vigtigt at understrege at sagen her ikke bunder i bandekonflikt, siger vicepolitiinspektør Carsten Jansson fra København Vestegns Politi

Grupperingen District 26 holder til på adressen Lyngager 12 i Brøndby. Indtil for nyligt var gruppen et såkaldt chapter under rockerklubben Satudarah, men har siden brudt med klubben og nu i en eller andet grad tilknyttet en anden hollandsk rockerklub No Surrender.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.