26. marts 2023

Thorvaldsens Museum. Foto: Daderot

Thorvaldsens Museum. Foto: Daderot
Københavns Museum, Nikolaj Kunsthal og Thorvaldsens Museum åbner alle dørene på tirsdag. Det oplyser Københavns Kommune.

Åbningen sker under forhold, der følger myndighedernes retningslinjer, hvilket blandt andet betyder, at der er skruet op for rengøringen og ned for antallet af gæster.

-Nu får store dele af kulturlivet endelig lov at åbne igen, og det betyder også, at vi i Kultur- og Fritidsforvaltningen er klar til at byde velkommen på Københavns Museum, Nikolaj Kunsthal og Thorvaldsens Museum. Tre steder, jeg i al beskedenhed vil vove at påstå, er et besøg værd. Læg vejen forbi, det er oplagte steder at udforske københavnsk historie, kunst og kulturarv – sammen og hver for sig, siger Københavns kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Å).

Som besøgende vil man møde afstandsmarkeringer og mulighed for håndvask og afspritning, ligesom værter står klar til at guide gæsterne igennem bygningerne.

-Vores gæsters sikkerhed kommer først, og vi er gået grundigt til værks for at sikre, at vi med ro i sindet kan åbne dørene til en spændende og frem for alt tryg oplevelse. Jeg tror, jeg taler på alle mine medarbejderes vegne, når jeg siger, at vi glæder os helt usigeligt til igen at byde velkommen indenfor fra på tirsdag, siger Marius Hansteen, chef for Historie & Kunst i Københavns Kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.