22. februar 2024
Foto: Rigspolitiet.

Foto: Rigspolitiet.

En 21-årig mand Kalundborg er blevet varetægtsfængslet efter vold mod flere personer på et værtshus på Dybekær i Gørlev Sj.

Politiet modtog lørdasg aften kl. 22.28 en anmeldelse om, at den 21-årige, der var gæst på værtshuset, havde begået vold mod både personale og andre gæster på steder i forbindelse med, at han var blevet bortvist på grund af dårlig opførsel.

Politiet kørte til stedet og anholdt den 21-årige og sigtede ham for at have nikket en kvindelig bartender en skalle, og at have slået en 23-årig kvinde i ansigtet med knyttet hånd, da hun forsøgte at hjælpe bartenderen. Den anholdte mand blev desuden sigtet for vold mod en 25-årig mand, som fik et knytnæveslag i ansigtet, da han forsøgte at skubbe den voldelig mand ud af værtshuset efter volden mod de to kvinder. Ifølge politiet kom ingen af de forurettede noget alvorligt til.

Den 21-årige mand blev ved anholdelsen fundet i besiddelse af en hobbykniv, som han ikke havde et anerkendelsesværdigt formål til at besidde. Han blev derfor også sigtet for at overtræde knivloven og kniven beslaglagt.

Han blev kørt til politistationen til afrusning og senere afhøring og sagsbehandling.

Søndag blev han fremstillet i grundlovsforhør. På grund af en tidligere dom for vold, blev han sigtet for vold i gentagelsestilfælde. Han blev varetægtsfængslet frem til den 13. februar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.