26. februar 2024
low angle close up photo of parked harley davidson motorcycle

Arkivfoto: Javier Aguilera / Pexels.com.

Motorcykelklubben Navajo MC er flyttet ud af en ejendom på Gyldenbjergvej, der tidligere har huset købmandsforretningen LET-KØB.

Det oplyser Guldborgsund Kommune.

Navajo MC er støtteklub til berygtede Satudarah MC, der oprindeligt er fra Holland og åbnede sin første afdeling i Danmark i 2013 og siden er vokset sig større og større.

Borgmester i Guldborgsund Kommune, Simon Hansen, glæder sig over, at klubben nu er flyttet:

-Det viser, at vi kan lykkes med rigtig meget, når vi rykker sammen, og det kan vi godt være stolte af. Vi vil ikke have rockerborge her i Guldborgsund, og den besked fik vi sendt noget så eftertrykkeligt til Navajo MC. Derfor skal der lyde en stor tak til borgerne i Orehoved og til ejeren af ejendommen, for de har været en uvurderlig hjælp for os i kommunen, så vi har kunnet reagere og handle med de muligheder, vi har inden for lovgivningens rammer, siger Simon Hansen.

Selvom Simon Hansen er lettet over Navajo MC’s farvel til Orehoved, så opfordrer han til fortsat tæt samarbejde mellem borgere og kommune for at undgå, at rockere igen etablerer sig i Guldborgsund.

-Det sker jo desværre fra tid til anden, at en rockergruppering forsøger at etablere sig her i Guldborgsund. Vi er heldigvis lykkedes med at få dem ud hver gang, takket være et godt samarbejde med borgerne. Derfor håber jeg, at man fortsat vil være opmærksom og kontakte os, hvis man observerer noget, der kunne være et nyt samlingssted for en rockergruppe, siger borgmesteren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.