5. marts 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

En politipatrulje optog lørdag aften ved 22.30-tiden forfølgelsen, da en bilist forsøgte at stike af fra politiet.

Bilisten kørte ad Kærup Parkvej i Ringsted og uden om nogle bomme og forsatte så kørslen ad bl.a. en cykel-/gangsti med høj hastighed i et forsøg på at slippe væk fra politiet.

Patruljen gav tegn til, at bilisten skulle standse, men i stedet for i første omgang at efterkomme politiets anvisning fortsatte bilisten via Benløse Skel ud på Roskildevej, hvor bilisten dog standsede af sig selv.

Bilisten viste sig at være en 24-årig mand fra Ringsted, der ikke havde nogen førerret og i øvrigt kunne mistænkes for at være påvirket af narkotika under kørslen.


Da politiet undersøgte bilen nærmere viste det sig, at håndbremsen ikke virkede. Den 24-årige blev derfor sigtet for de tre overtrædelser af færdselsloven og kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Bilen havde den 24-årige lånt, så bilens ejer blev efterfølgende sigtet for at have overladt føringen af køretøjet til en person, der ikke lovligt kunne være fører på grund af bl.a. den manglende førerret.

Når analyseerklæringen fra den udtagne blodprøve foreligger, vil sagen blive vurderet nærmere i forhold til eventuel hensynsløs og hasarderet kørsel, før den 24-årige hører nærmere fra politiet om sagens afgørelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.