19. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Top og bund i 2. division mødte fredag aften hinanden, da FC Helsingør fik besøg af Skovshoved IF.

Hjemmeholdet have på intet tidspunkt problemer mod Skovhovshoved. Efter firre minutter bragte Jeppe Borrild Kjær Helsingør foran 1-0. Tre minutter senere gjorde Nicolas Mortensen det til 2-0. Hjemmeholdets dominans var gav to mål mere inden de første femten minutter af kampen var gået, leveret af Nikolaj Steen Hansen og Jeppe Borrild Kjær.

Herefter tog Helsingør det mere roligt og spillede bolden rundt på midten. Skovshoved rykkede ned foran målet for at gøre det lidt sværere for Helsingørs målbombere, der trods flere muligheder ikke fik lavet flere mål før et par minutter før pausen, hvor Anders Holst sendte bolden i Skovshoveds mål til 5-0.

Det blev til enkelte mulighede for Skovshoved, men heller ikke mere.

Efter pausen var det Skovshoved, som fik den første reelle mulighed da der opstod forvirring i Helsingørs forsvar. En Skovshovedspiller forsøgte at prikke bolden i mål, men den gik forbi.

På trods af Skovshoveds forsøg, var det Helsingør der dominerede. I 53. minut satte Nicolas Mortensen bolden i gæsternes mål til 6-0.

Jeppe Borrild Kjær scorede sit tredje mål i kampen, da han i 69. minut sendte bolden i nettaget på et indlæg af Jonas Henriksen. Dermed var Helsingør foran 7-0.

Både FC Helsingør og Skovshoved IF havde et par chancer mere, inden dommeren fløjtede kampen af.