22. februar 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

Søndag aften blev politiet kaldt ud til et supermarked ved Rørmosen i Roskilde, hvor personalet havde låst to butikstyve inde i forretningen.

Personalet havde tilbageholdt en mand og en kvinde for at stjæle fra butikken. De to var blevet ophidsede på personalet og optrådte voldsomt, så mens politiet blev tilkaldt låste personalet døren til forretningen, så de to tyve ikke kunne stikke af.

Da politiet kom frem blev de to tyve, en 43-årig kvinde og en 62-årig mand, begge fra Roskilde, udadreagerende overfor politipatruljen, og nægtede at følge betjentenes anvisninger.

Begge blev anholdt og sigtet for tyveri af øl, tændstikker og chips for i alt 183 kroner. For at skabe ro på stedet blev de begge taget med til politistationen.

I forbindelse med visitiationen blev kvinden fundet i besiddelse af en mindre kniv, som politiet ikke mente hun havde et anerkendelsesværdigt formål til at besidde. Hun blev derfor sigtet for at overtræde knivloven, og kniven blev beslaglagt.

De to anholdte blev sat til afrusning i detentionen og løsladt tidligt mandag morgen.

Ved løsladelsen blev de to dog igen opfarende, og den mandlige part tog en af de nyindkøbte øl og kastede mod muren på politigården. Han blev derfor kortvarigt anholdt igen indtil begge var faldet til ro. Ingen blev ramt og intet gik i stykker ved ølkastet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.