28. marts 2024

Foto: Rolf Larsen

En 30-årig mand fra Køge kan se frem til en større bøde og at skulle op til kontrollerende køreprøve efter han lørdag eftermiddag blev målt til at køre meget hurtigere end tilladt.

Det var en patrulje fra politiet færdselsafdeling som var på laserfartkontrol på Ringstedvej ud for Køge Gymnasium, da den 30-årige kl. 15.42 kom blæsende forbi i alt for høj fart. Han blev målt til at køre 91 km/t på strækningen, hvor det kun er tilladt at køre 50 km/t.

Politiet fik stoppet den 30-årige, der med en overskridelse af hastighedsgrænsen med mere end 60% kan se frem til en betinget frakendelse af førerretten, hvilket betyder at han skal bestå en kontrollerende køreprøve for at beholde sit kørekort.

Den 30-årige havde i forvejen et klip i banken, så det betyder samtidig, at han skal være ekstra påpasselig med at overholde loven. Bare to klip mere og han mister sit kørekort helt, da det vil udløse en ubetinget frakendelse af førerretten. Bilisten får desuden en bøde på 5.400 kr og et krav om 500 kr til offerfonden, som bl.a går til trafikofre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.