25. juli 2024

Arkivfoto: <a href="https://pixabay.com/users/Republica/">Republica</a> / Pixabay

I løbet af weekenden har der været indbrud i flere kolonihavehuse i kolonihaveforeningerne Maglehøj og Roars Gave i Roskilde.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, som har modtaget anmeldelser om indbrud fra seks ejere af kolonihavehuse.

Fire huse i kolonihaven Roars Gave havde ifølge anmeldelser fra ejerne fået opbrudt hoveddøren i løbet af weekenden og frem til mandag eftermiddag. Tyven – eller tyvene – havde i alle fire tilfælde også opbrudt skure på de forskellige adresser, så primært værktøj, men også andre effekter, blev stjålet herfra.

Samme fremgangsmåde var blevet brugt ved indbrud i to huse i kolonihaveforeningen Maglehøj, hvor døren til husene også var brudt op på et ukendt tidspunkt mellem lørdag og mandag eftermiddag. Herefter var også skure ved de to huse blevet opbrudt, så tyven kunne stjæle primært værktøj, men også elektronik herfra.

Politiet har undersøgt området og et af de opbrudte kolonihavehuse for at lede efter tekniske spor, der måske kan være med til at identificere nogen mistænkte. Politiet vil i forbindelse med efterforskningen gerne i kontakt med personer, der måtte have set uvedkommende og måske også fremmede køretøjer i de to kolonihaveområder. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.