20. april 2024

<a href="https://pixabay.com/users/patticake1601/">patticake1601</a> / Pixabay

Onsdag aften kort før klokken 20 slog naboen til en 63-årig kvinde fra Strøby alarm til brandvæsnet, da det brændte i hendes bolig, som var en af fire boliger i en rækkehusbebyggelse på Strøby Bygade.

Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det blev konstateret, at der ikke var nogen hjemme hos den 63-årige, men at ganske rigtig var brand indenfor.

Naboen oplyste til politiet, at hendes hund havde begyndt at gø, så hun lukkede den ud i haven, da hun troede, at hunden skulle tisse. Da hunden blev ved med at gø, undersøgte naboen årsagen nærmere og opdagede herved branden i den 63-åriges bolig.

Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden, der, ifølge politiet, kun havde forårsaget mindre brandskader i stuen og i køkkenet. Branden havde dog udviklet en del røg, så der skulle foretages en kraftig udluftning.

Den 63-årige beboer blev underrettet om branden og ankom til stedet, men måtte dog finde et andet sted at overnatte, idet politiet skal undersøge brandstedet yderligere i et forsøg at finde frem til årsagen til brandens opståen.

Ingen personer kom noget til ved branden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.