25. april 2024

Lørdag eftermiddag mødtes HB Køge med FC Thy-Thisted Q på Køge Idrætspark i Kvindeligaen.

Allerede i første minut lykkedes det gæsterne at komme til scoring, da Malene Sørensen bragte FC Thy-Thisted Q foran 0-1.

Hjemmeholdets Kyra Carusa udlignede tre minutter senere til 1-1.

Små ti minutter efter sendte Malene Sørensen igen bolden i HB Køges mål til 1-2.

I 62. minut lykkedes det endeligt hjemmeholdet at udligne. Det skete på et mål af Cecilie Fløe og godt et kvarter efter bragte Mollie Belisle HB Køge foran 3-2.

Men allerede minuttet efter udlignede Emilie Fink Pedersen til 3-3 for FC Thy-Thisted Q.

I 83. minut sørgede Cecilie Fløe med kampens sidste mål for, at hente sejren hjem til HB Køge med resultatet 4-3.