5. oktober 2023

Foto: Rigspolitiet

En gravid 28-årig kvinde blev mandag aften overfaldet i sit hjem på Helligkorsvej i Roskilde.

Det var naboer til kvinden som kl. 20.51 slog alarm, da kvinden havde søgt tilflugt hos dem.


Kvinden var blevet opsøgt i sin lejlighed af en mand som hun har en relation. Manden pegede en kniv mod kvinden, mens han kom med truende udtalelser til hende. Kvinden fik vægret for sig og fik i den forbindelse afværgelæssioner på hænderne og søgte tilflugt hos naboerne.

Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor de fik kontakt til kvinden, som hurtigt blev bragt til behandling på sygehuset, og indlagt. Både hun og det ufødte barn meldes uden for livsfare.

Overfaldsmanden var ifølge offeret flygtet fra stedet, men kunne identificeres som en 32-årig mand fra Bagsværd og med en relation til den overfaldne kvinde. Politiet iværksatte med det samme en eftersøgning efter den mistænkte, som kl. 21.32 blev anholdt på en adresse i det storkøbenhavnske område, hvor han havde søgt tilflugt.

Den anholdte blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde, sigtet for drabsforsøg. Retten valgte at varetægtsfængsle manden i fire uger i surrogat. Ved retsmødet ønskede han ikke at tage stilling til sigtelsen og ønskede heller ikke at udtale sig. Han ønskede ikke at kære fængslingen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.