28. januar 2023

Foto: Michael Johannessen.

En gravid 37-årig kvinde blev natten til fredag dræbt med adskillige knivstik, da hun var på vej hjem fra arbejde.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog kl 23.10 torsdag aften melding om, at en kvinde blev overfaldet med kniv på Samsøvej i Holbæk. Kvinden havde netop fået fri fra et plejecenter på Samsøvej, da hun blev overfaldet af en ukendt gerningsmand. Hun blev stukket flere gange med en kniv og trukket ud af sin bil.

En kollega til kvinden forsøgte, uden held, at standse gerningsmanden.

Den første patrulje, der ankom til stedet, fandt den 37-årige gravide kvinde fra Odsherred ramt af flere knivstik. Hun blev bragt til sygehuset i Holbæk, hvor det blev konstateret, at hun var afgået ved døden. Kvinden var gravid, men barnet var fortsat i live.

Den dræbte kvinde har, ifølge politiet, afghansk baggrund.

Gerningsmanden beskrives som:

• Mand, 18-19 år
• 170-175 cm høj
• Spinkel af kropsbygning og med lange ben
• Brun i huden 
• Sort kort jakke og sort hue

Politiet har været tilstede ved gerningsstedet hele natten og området er bl.a. blevet undersøgt af politiets teknikere og med hjælp fra hunde.

Efterlyser vidner

Politiet hører gerne fra alle, der har været i området og bemærket køretøjer eller personer i området. Det samme gælder, hvis man har set blodigt tøj eller andet mistænkeligt ligge i skraldespande eller andre steder i området. Alle personer i Holbæk, som er i besiddelse af videoovervågning, bedes sikre og gemme deres overvågning indtil politiet kontakter dem. 

Politiet har desuden fået oplysninger om to forbipasserende unge mænd, som skulle have været på Samsøvej netop som drabet blev begået.

-Vi har endnu ikke fået kontakt til de to mænd. De må meget gerne kontakte politiet, da de kan have informationer, som er vigtige for efterforskningen, siger vicepolitiinspektør Kim Løvkvist.

Midt- og Vestsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.