5. oktober 2023

Mørkøv: En fødelsdagsfest i den Nordvestsjællandske by Mørkøv endte natten til søndag i ballade og uro.

Klokken 23.21 blev en 18-årig mand anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, hvilket han fik en bøde for. Men det var kun den første af i alt fem anholdelser i forbindelse med festen.

Kort efter midnat blev to 17-årige drenge fra Holbæk anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da de ikke ville rette sig efter politiets besked om at forlade stedet. De to drenge vil begge få en bøde for deres opførsel.

Få minuter senere anholdt politiet en 18-årig mand fra Svinninge og en 18-årig fra Sorø, som heller ikke ville forlade stedet, da de blev bedt om det. De to ungersvende måtte en tur i detentionen. De blev løsladt senere på natten med en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

En 15-årig pige fra Holbæk blev kort efter klokken et sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen efter hun havde stået og råbt og skreget ude på vejen.

Klokken 01.40 sænkede freden sig endelig over Mørkøv og politiet holdt op med at patruljere intens i byen, der flød med knuste flasker og andet affald efter de unge festdeltageres besøg i byen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.